Spring naar content

Het leven ten volle leven

Mijn doel is om mensen te helpen hun leven ten volle te léven. Ik studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden, was officier bij de Koninklijke Marechaussee, werkte als trainer en coach bij De Baak en ben sinds 2007 zelfstandig ondernemer.

Ik heb de ontwikkeling doorgemaakt van iemand die vooral bezig was met het hoofd en wetenschap, naar iemand die durft te voelen en het lichaam voorop stelt. Van werken in uniform bij Defensie via eigen verantwoordelijkheid en kwetsbaarheid bij De Baak naar de vrijheid, intuïtie en eigen(zinnig)heid van zelfstandig ondernemen. Van buitenkant naar binnenkant.

Ik heb daarnaast waardevolle kennis en ervaring opgedaan bij een kliniek voor mensen met een Posttraumatische Stressstoornis. Daar heb ik gezien wat ervoor nodig is om trauma en spanning in je lichaam los te kunnen laten. Naar je angst durven gaan, dit opnieuw durven voelen, de ervaring in het lichaam ‘overschrijven’ voor iets nieuws. Dat is zinvol voor iedereen; niet alleen voor mensen die iets heel heftigs hebben meegemaakt. Je maakt het leven lichter en de energie gaat meer stromen.

De afgelopen tijd zie ik hoe alles samenkomt. Defensie, veteranen, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, omgaan met spanning, zichtbaar zijn. Ik weet wat ervoor nodig is om lichter in het leven te staan, liefde in je hart te voelen en te bruisen van levenslust. Ik ervaar het zelf en dat gun ik anderen ook!

IMG_9580 (1)